10/29/15 00:37
(http://pik.bg)

Д-р Николай Михайлов: Зала "Беслан" е скандал, държавното управление на всички нива е безотговорно

Д-р Николай Михайлов: Зала "Беслан" е скандал, държавното управление на всички нива е безотговорно

Разбира се, че ще има втори тур. Не биха могли да си позволят лукса да се провалят на втория тур и да го анулират поради информационна некомпетентност. Това каза д-р Николай Михайлов.

Според него не става дума за умишлено саботиране на местните избори, а за въпиеща некомпетентност. “Това, което се случи на първия тур с тази зала "Беслан" и това, което протече в медиите, е неописуем скандал. Това е нещо, което ни дисквалифицира като нация с демократичен политически ред и въобще като цивилизовано общество”, заяви пред БНР д-р Михайлов и добави: „Става дума за едно лежерно дополитическо, безотговорно, въобще държавно управление на всички нива на официалните власти”.

Относно случилото се пред сградата на НАТФИЗ в деня на изборите, д-р Михайлов каза: “Това, което се случи на "Раковски", е едно следствие на това, което става в страната, а именно разяждане на политическия ред. Страната не се движи по строг политически код, тя е изоставила демократичната процедура. Това, което се случва, няма следствия. И има едно общо усещане, че всекиму е позволено всичко, особено на тези, които са облечени във власт”. Според него временната комисия за имунитета на Волен Сидеров е забатачване на проблема в задънена улица. “Ще вземат този имунитет и ще възбудят наказателно производство най-вероятно, от което няма да произтече нищо. Въпросът е Сидеров да бъде довършен политически и това вероятно ще стане не без негова помощ, а главно като негова заслуга. Защото той се държи по самоунищожителен начин”, каза д-р Михайлов. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване