10/29/15 19:37
(http://pik.bg)

ПИК TV: Румяна Бъчварова: Издирва се автомобил, който е бил на мястото на стрелбата

ПИК TV: Румяна Бъчварова: Издирва се автомобил, който е бил на мястото на стрелбата

Организирано е издирвателно мероприятие в София и страната за автомобил, за който е установено, че е бил на мястото на местопроизшествието. Това заяви от трибуната на НС вътрешният министър Румяна Бъчварова.

Бъчварова посочи, че е получен сигнал в 8,54 часа на телефон 112, че в кв. „Кръстова вада”, бул. „Черни връх” са стреляли по кола на Алексей Петров. Сигналът е подаден от охранител на Петров, който не е бил на работа.

„Незабавно са изпратени полицейски служители, които са установили, че има изстрел с РПГ. Установено е, че няма пострадали лица, има външни увреждания на автомобила. Извършва се оглед в момента под наблюдение на прокурор. Има и свидетели, които се разпитват в момента. Не е в интерес на разследването да поддържаме изчитане на информация”, каза още Бъчварова.

По-късно тя се обърна към медиите с думите:„Имам една молба-да ни дадете шанс да работим активно по този случай. Ние имаме криминален случай и работим по него, който му обръща внимание, питайте него”.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване