10/29/15 11:48
(http://pik.bg)

Тежка катастрофа край Русе! Двама души пострадаха сериозно при удар на камион и кола

Тежка катастрофа край Русе! Двама души пострадаха сериозно при удар на камион и кола

Двама души са пострадали тежко при катастрофа край пътен кантон при село Писанец, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР-Русе.

Вчера около 13.55 часа на главен път І-2 (гр. Русе - гр. Разград, на километър 34+730), в района на пътен кантон – село Писанец, товарен автомобил УАЗ с русенска регистрация, на ОПУ-Русе, управляван от П.Г. на 60 години, предприема маневра завой наляво като движещият се след него лек автомобил “Фолксваген” - Каравел с разградска регистрация, с прикачено към него ремарке, управляван от М.И. на 38 години, предприема маневра изпреварване, при което автомобилите се сблъскват.

След удара превозните средства преминават през лявата лента за движение и излизат от пътя като УАЗ-ът се преобръща и запалва. При инцидента тежко са пострадали двама: водачът на УАЗ - фрактура на лъчева кост на дясна ръка и комоцио и пътник от другия автомобил, 27-годишен мъж, който се е возил на предна дясна седалка, той е настанен в МБАЛ-Русе в отделението по неврохирургия с фрактура на гръбнак. Другите пътници в колата са прегледани и освободени.

Водачите и на двете МПС са били с отрицателни алкохолни проби. На местопроизшествието е извършен оглед и по случая се води досъдебно производство. Причините за ПТП са в процес на установяване.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване