10/29/15 13:46
(http://pik.bg)

Фиат „паркира” пред вход на къща, стопанинът не можа да се прибере

Фиат „паркира” пред вход на къща, стопанинът не можа да се прибере

Лек автомобил "Фиат" се вряза тази нощ в двор на къща в Хасково.

Инцидентът стана около полунощ на ул. "Свети Георги", близо до едноименната църква в областния град. Автомобилът явно се е движил с висока скорост, защото е разбил оградата на двора, бетонната чешма в него и е спрял пред стълбището на къщата на Иван Славчев.

По това време мъжът не е бил в къщата си, а тази сутрин стоеше на улицата, защото катастрофиралият автомобил му пречеше да влезе вътре. Комшиите пък чули страшен грохот и мебелите в жилищата им се разтресли. На място веднага била повикана линейка. При инцидента е ранен 29-годишният шофьор.

Той е с контузии на главата и белия дроб, настанен е в МБАЛ-Хасково без опасност за живота. Заради тежкото му състояние не е тестван за алкохол с дрегер, а му е взета кръвна проба, като резултатите от нея още не са готови. Ранен е неговият спътник на 30 години, който също е с контузии по главата, прегледан е и е освободен за домашно лечение.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване