10/30/15 18:33
(http://pik.bg)

Георг Георгиев от ГЕРБ се срещна с председателя на Комитета по външните работи и отбраната на парламента в Люксенбург Марк Анжел

Георг Георгиев от ГЕРБ  се срещна с председателя на Комитета по външните работи и отбраната на парламента в Люксенбург Марк Анжел

Председателят на МГЕРБ и народен представител от ГЕРБ Георг Георгиев се срещна с председателя  на  Комитета по външните работи и отбраната на парламента в Люксенбург Марк Анжел.

Двамата разговаряха в рамките на работна среща на Групата за сътрудничество между комитетите  по европейските въпроси на националните парламенти на държавите-членки на Европейския съюз (КОСАК) в Люксенбург.

Георг Георгиев подчерта доброто сътрудничество между националните парламенти на държавите-членки на Европейския съюз. „ В наше лице КОСАК има надеждни партньори. Убеден съм, че ще засилим сътрудничеството  и ще продължим да  търсим активен диалог“, заяви народният представител от ГЕРБ.

„България е добър приятел на Люксенбург и надежден и активен партньор на ЕС“, заяви Анжел. Председателят на Комитета по външни работи и отбрана на парламента в Люксенбургизрази увереност, че ГЕРБ е партията, която следва правилната политика за икономическотото развитие на страната, усвояването на еврофондовете и разкриването на повече работни места. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване