10/30/15 05:48
(http://pik.bg)

Днес ни очаква облачно време и леко захлаждане

Днес ни очаква облачно време и леко захлаждане

Със слаб до умерен вятър от изток-североизток в петък ще прониква по-студен въздух. Облачността ще е предимно значителна, но ще остане почти без валежи, съобщават от НИМХ.

Възможно е на отделни места в източните райони и Родопската област да превали съвсем слабо. Температурите в низините ще са почти без промяна - минимални: между 1° и 6°, максимални: между 10° и 15°, слабо понижение ще настъпи в планините.

Атмосферното налягане ще се задържи по-високо от средното. Над планините по-често ще е със значителна облачност. Възможно е на места в Родопската област, както и по северните склонове на Стара планина слабо да превали. Вятърът по билата ще е умерен до силен от североизток-изток. Дневните температури ще се понижават, на 1200 м.н.в ще стане около 5°, на 2000 м. около 1°. По Черноморието ще духа умерен вятър от североизток. Облачността ще е по-често значителна, но почти без валежи. Максималните температури ще са около 15°, близки до температурата на морската вода. С тенденция на усилване на морското вълнение до 3-4 бала.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване