10/30/15 07:40
(http://pik.bg)

Зловеща прогноза: Покушението срещу Алексей Петров цели дестабилизиране на държавата

Зловеща прогноза: Покушението срещу Алексей Петров цели дестабилизиране на държавата

Покушението срещу Алексей Петров цели да дестабилизира политическата стабилност у нас между двата тура на местните избори. Не е нужно да го вкарваме в конкретиката на криминално деяние. Това заяви пред Нова телевизия Георги Коританов.

„Имаме неуспешен опит за убийство, който породи много въпроси, най-вече защото е интересен. Ако погледнем изминалия месец ще видим, че всеки ден се случва някакво тежко криминално престъпление”, заяви проф. Николай Радулов, експерт по сигурността.

„Разкриваемостта на подобни случаи е много малка. Колкото и куриозно да звучи България е сред първите държави, в които разкриваемостта на убийствата е голяма, най-вече защото те са предимно битови. Криминалистиката в страната не може да действа, защото Институтът по криминалистина е фалирал”, допълни той. 

„Петров никога не е заемал ръководна дейност в ДАНС, но хората там твърдят, че той е ръководил всичко. Така и не стана ясно кой точно го вкара в службите за сигурност”, поясни Радулов.

„Трудно можем да гадаем защо Петров заяви, че атентатът по него е „по грешка”, заяви Коритаров.

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване