10/30/15 21:33
(http://www.klassa.bg/)

Колело с извънземен дизайн

 Накрая, доказателство, че ние не сме сами, от къде другаде би могъл да е дизайна на това INgSOC хибридно колело освен от по-напреднали извънземни цивилизации?

 

IngSOC съчетава аеродинамичната форма на колело за триатлон с гъвкаво управление и хибридни технологии създавайки това откачено на вид колело без верига което работи в три режима, захранвано с батерията, подпомагано от батерията, както и в режим за зареждане на батерията, при който вие зареждате батерията като въртите педалите.

 

 

Твърди се, че колелото е проектирано от Едуард Ким и Бени Цемоли, но не можем да сме напълно сигурни. Рамката е изработена от полимер подсилен с въглеродни влакна.

 

Батерията захранва електродвигателя, както фара и задните стопове, както и зарядно за iPhone. За да звъннете вкъщи. Какво мислите за Батерия захранва двигателя, както и фаровете и задните стопове, плюс iPhone таксуване док за, знаете ли, звънят вкъщи. Какво мислите за IngSOC?

 

 

 

 

 

 

 

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване