10/31/15 19:40
(http://pik.bg)

Варна се сдоби със 70 нови млади зъболекари

Варна се сдоби със 70 нови млади зъболекари

Варна има нови 70 млади зъболекари.  Випуск 2015 от Факултета от дентална медицина към МУ-Варна се дипломира днес на официална церемония. 

Отличник на випуска е д-р Диан Николов. Той стана носител и на Наградата на декана на Факултета по дентална медицина на името на проф. д-р Славчо Давидов (основоположник на денталното образование у нас), която се връчва ежегодно на най-отличения и активен през годините дипломант.

Д-р Николов получи и парична награда от ректора на университета, както и от кмета на Община Варна. За активна студентска дейност през годините и високи заслуги в изграждането и развитието на съвременния облик на Студентски съвет в МУ-Варна бе отличен д-р Павлин Стефанов.

Младите зъболекари получиха предложение да работят към единствения в страната Университетски медико-дентален център. Той функционира като част от Медицинския университет, и освен образователна дейност, там се лекуват успешно и много пациенти.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване