11/01/15 11:55
(http://pik.bg)

Иван Тотев: Гласувах за новия и модерен Пловдив

Иван Тотев: Гласувах за новия и модерен Пловдив

Гласувах за новия и модерен Пловдив, за града, който ще е Европейска столица на културата, за града който се развива. Това каза кандидатът за втори мандат кмет на Пловдив Иван Тотев, след като упражни правото си на глас, придружаван от съпругата си Деница. Тотев отново призова пловдивчани да упражнят конституционното си право на глас и днес да отидат до избирателните урни. "Гласувайте - отнема само 3 минути! Гласувайте за модерния и динамичния Пловдив, изпълнен с живот!", добави Иван Тотев.

За да случват добрите неща за Пловдив имаме нужда от вашата подкрепа и сега е момента да направете своя цивилизован избор за бъдещето, което нашият град заслужава, каза още той.

Иван Тотев поздрави всички пловдивчани с днешния Ден на народните будители и призова "Нека помним делото на Паисий Хилендарски, Софроний Врачански, Иван Вазов и многото други народни просветители, благодарение на които духът и вярата ни са се запазили през вековете".
Иван Тотев, кандидат на ГЕРБ за втори мандат се явява на балотаж срещу кандидата на Патриотичния фронт Славчо Атанасов.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване