11/02/15 08:47
(http://www.klassa.bg/)

Бойко Борисов: Тези резултати показаха, че с ГЕРБ никой не може да се мери (ВИДЕО)

 В една толерантна кампания преминаха тези избори. Дефектите в изборния закон се видяха, но се надявам всички политически партии да направят анализ и да преценят дали трябва да се поправят или не. Това написа лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на профила си във Фейсбук след пресконференцията по повод втория тур на местните избори.
„При толкова мащабни избори, с толкова много гласувани, няма как да не се получат конфликтни точки. Изборите минаха, но като цяло е ясно, че почти всички партии имат някакво представяне в местната власт. Всички кметове и общински съвети трябва да си седнат на местата и да започват отговорно да работят, защото програмните периоди изтичат и започват нови. Трябва да се случат добри неща в населените места. Ние като правителство ще работим с всички, както винаги сме го правили. По-добро от това, което сме сътворили до момента няма как да се получи”, заявява премиерът.

Както БЛИЦ съобщи, на пресконференция Борисов реагира остро на изказванията на представители на Реформаторския блок по повод изборите в Плевен. „Ясно показаха тези резултати, че с ГЕРБ никой не може да се мери”, заяви той.

Вижте пълния запис на пресконференцията на ГЕРБ във ВИДЕОТО

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване