11/02/15 22:16
(http://pik.bg)

Изрод отрови куче в дома на стопанката му (потресаваща снимка)

Изрод отрови куче в дома на стопанката му (потресаваща снимка)

Случай на поредна жестокост към животно беше разпространен във Фейсбук. Красиво куче е било отровено в двора на стопанката си, защото е било голямо и дразнело съседите.

„Днес открихме кучето си Арес отровен в двора на къщата. Ще се направи експертиза на отровата, за да се разбере с какво е действал долният боклук, който си е позволил да посегне на живота на това уникално създание”, пише собственичката Десислава Таушанска, която показва и покъртителна снимка на убитото животно.

„Оказа се, че не може да имаш голямо куче, защото има изроди в съседство, на които той пречи. Моля споделяйте този пост, защото това трябва да спре. Такива хора трябва да са зад решетките”, добавя тя.
Коментарите под снимките са повече от гневни. Някои от хората стигат доста далеч, като дори изричат проклятия. Доста от тях разказаха за още такива случаи, в които жертва са били техните домашни любимци.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване