11/03/15 20:31
(http://www.cross-bg.net/)

БСП: Министър Горанов да не вързва бюджета за сметка на тези, които се грижат за сигурността, здравето и образованието на нацията

/КРОСС/ БСП - София подкрепя протестиращите служители на МВР и се солидаризира с недоволството им срещу текстовете в проектобюджета за 2016 г., според които при пенсиониране вече няма да получават по 20, а до 10 заплати, спирането на допълнителните възнаграждения за прослужено време и намаляването на отпуските.  „Крайно време е министър Горанов да престане да вързва бюджета за сметка на възнагражденията на тези, които се грижат за сигурността, здравето и образованието на нацията - полицаи, лекари и учители. В държавата с най-ниските доходи в Европейския съюз е кощунство да се взема от парите на хората, за да се насочват към „реални политики", разбирайте - да има повече пари за подслушване. Не това е пътят да се пребори бедността в България", категоричен е лидерът на БСП София Калоян Паргов.  
Публикувана на 11/03/15 20:31 http://www.cross.bg/vreme-obrazovanieto-natziyata-1486805.html

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване