11/03/15 09:02
(http://www.klassa.bg/)

Зеленогорски увърта ще се извини ли на премиера или не

 Шефът на предизборния щаб на Реформаторския блок и зам.-председател на „Движение България на гражданите” Найден Зеленогорски не даде ясен отговор дали ще се извини на премиера Бойко Борисов. В сутрешния блок на bTV той на няколко пъти беше попитан дали ще направи това, за което настоя премиерът в изборната нощ. А той на няколко пъти отговори, че днес ще му се обади по телефона.
"Надявам се утре да се видим. Най-добре ще бъде да видим фактите заедно и ще преценим доколко тези факти отговарят на истината”, каза Зеленогорски. 

В нощта на балотажа министър-председателят поиска извинение от лидерите на коалиционните партньори заради реакцията на здравния министър д-р Петър Москов във Фейсбук: "Ваше превъзходителство, Плевен падна!", провокиран от победата на кандидата на РБ Георг Спартански. 

Зеленогорски отказа да отговори на въпроса дали наистина има доказателства за купуване на гласове, като подчерта, че след като е обсъдил въпроса с шефа на областното МВР, сега ще го обсъди и с Бойко Борисов. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване