11/03/15 06:41
(http://pik.bg)

Набор 91 атакува смело и влезе във властта

Набор 91 атакува смело и влезе във властта

Набор 91 атакува и си спечели място във властта. 24-годишната Зорница Георгиева, издигната от ГЕРБ, спечели втория тур на местните избори в средецкото село Дюлево, съобщи Chernomorie-bg.com. За нея бяха пуснати 205 бюлетини, а за опонента й Вълчо Янчев от АБВ - 59. Така Зорница Георгиева се превърна в най-младия кмет в Бургаско. Тя е завършила право в БСУ Бургас.

Нейни връстници пък стават съветници във варненския общински съвет. Най-младият общинар в новия местен парламент на морската столица е Борислав Нанков, съобщи Varnautre.bg. Той е студент в Икономическия университет и все още няма навършени 24 години. Рожден ден ще празнува на 4 ноември, дни преди първата сесия, на която новите съветници трябва да се закълнат. Нанков бе с номер 24 в листата на ГЕРБ, но влиза в местния парламент с 250 преференциални гласа.

Конкуренция на Нанков за най-млад общинар във Варна е осмият от листата на реформатори и патриоти Антоан Влаев. Той вече има навършени 24 години. Влаев стана съветник благодарение на преференциален вот, след като сам прави кампанията си във Фейсбук.

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване