11/03/15 09:50
(http://www.klassa.bg/)

Нови разкрития: Преди да изчезне от радарите в пилотската кабина на А321 се чуват странни звуци!

 Пилотите на руския лайнер А321, паднал на полуостров Синай, до момента на катастрофата не са подали никаква информация за технически проблем или каквато и да е извънредна ситуация на борда, съобщи „Интерфакс”, като се позова на информиран източник от Кайро.
„От разшифрованите записи на екипажа в пилотската кабина става ясно, че ситуацията на борда 4 минути преди изчезването на самолета от радарите е била нормална, разговорите са обичайни за контактите с диспечерите, нищо не подсказва за проблем на борда”, твърди източникът.

Черните кутии са показали още, че в момента на изчезване на самолета от радарите в кабината се чуват „нетипични за нормалния полет звуци”. Въпреки това, пилотите не са подали сигнал за бедствие, вероятно не са разбрали какво става.

„Проблемът на борда на самолета е възникнал неочаквано за екипажа, като дори не е дал възможност на пилотите да подадат сигнал за бедствие”, коментира още „Интерфакс”.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване