11/04/15 10:31
(http://pik.bg)

11 коли във Враца осъмнаха с нарязани гуми

11 коли във Враца осъмнаха с нарязани гуми

Общо 11 коли, паркирани пред жилищен блок във Враца, осъмнаха с нарязани гуми, съобщава „Конкурент”. Возилата са собственост на хора, които живеят в сградата на бившата партийна школа и повечето от тях са военни. За голяма част от живущите на „Черни дрин” №2 повредените автомобили не бяха изненада.    

„Това е поредният път, в които ни режат гумите, а нашите коли винаги са сред пострадалите. Винаги подаваме жалби, но досега резултат няма”, коментира един от потърпевшите от блока. Някои от тях разказаха, че деянието е извършено след полунощ. Въпреки че има предполагаем извършител, пострадалите не са убедени, че наистина той реже гумите на колите им.

На място продължава да се извършва оглед от органите на реда.

От началото на годината това е третото посегателство на автомобили в този район на града.

През май месец злосторник наряза гумите на 5 коли на паркинга на ул. „Черни дрин“ 2. Тогава отново бе привлечено лице като обвиняем за престъплението. След това, в края на август срязаха гумите на 11 автомобила.

Още след първия случай собствениците на возилата коментираха, че в този район на Враца доста често имат покушения над колите и се заканиха да си поставят камера.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване