11/04/15 11:55
(http://pik.bg)

Мария Капон: Орязването на компенсациите не е реформа, а левичарски подход

Мария Капон: Орязването на компенсациите не е реформа, а левичарски подход

Поголовното орязване на компенсации за отнети други права не е решение и не е реформа в рамките на Министерството на вътрешните работи, Министерството на отбраната и служителите на затворите.


Това заяви Мария Капон, председател на Единна народна партия.


„Оптимизацията на състава, ресурсното обезпечаване и справедливото разпределение на компенсациите между състав изпълняващ ангажиментите си на улицата и този работещ в администрацията не се състоя. Напротив, беше спуснато вертикално едно решение, което представлява орязване на калпак, без да е проведен социален диалог, което издава левичарски подход в управлението и тотална липса на отговорност“, добави Капон.

Според нея настройването на едни социални групи срещу други в публичното пространство не е решението на проблема. „Защото е факт, че има и други достойни професии и социални категории, които се намират в бедстващо положение, но причината за ситуацията, в която се намират не са служителите на Министерството на вътрешните работи, Министерството на отбраната и затворите, нито на която и да е друга професионална група в обществото“, каза още Мария Капон.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване