11/04/15 16:20
(http://pik.bg)

ПИК TV: Изборни драми в с. Медникарово

ПИК TV: Изборни драми в с. Медникарово

Изборна драма в гълъбовското село Медникарово. Там на вторият тур от изборите народната любов бе разделена по равно 172 гласа и за двамата кандидати - Кирил Кабов от БСП, който управлява селото 12 години и Павел Павлов от Комунистическата партия. Играта на нерви в селото продължава и днес, в очакване на указ от президента за нови избори. Не е ясно кои ще са кандидатите за следващият тур, дали ще са пак в тази конфигурация или ще се намеси нов играч, но дебатите пред кметството не стихват.

Взаимни нападки между двамата не успели да победят и привържениците на двата лагера. Павлов обвинява Кабов, че е довел хора от други населени места да гласуват за него, а от своя страна Кабов твърди, че регистрацията на Павлов е фалшива, тъй като сам се е издигнал – това били казали съпартийците му. Освен за политиката на управление, дебатите навлизат и в личното пространство на кандидатите и съселяните им.

Сега с вълнение очакват новата дата за изори, за да видят и чуят до къде ще стигнат в препирните си борците за народна любов.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване