11/04/15 18:25
(http://pik.bg)

ПИК TV: СГС гледа делото „Червеи”

ПИК TV: СГС гледа делото „Червеи”

СГС разпита днес по делото „Червеи” бившия директор на специализираната дирекция „Техническа операции” в ДАНС Иван Бонев.

Свидетелят изясни обстоятелството, че тук не става дума за така тиражираното непрекъснато експлоатиране на СРС в продължение на 300 дни, а става дума за едно прекъсване и след това за нова експлоатация на същия обект, но вече с ново искане. Това каза адвокатът на Тодор Костадинов Людмил Рангелов след разпита на Иван Бонев.

Бонев в момента е пенсионер и разказа за преписката „Червеи”. Той заяви пред съда, че по автоматизирана информационна система друг път не са прилагали СРС, но по неодушевени предмети и друг път са прилагали и даде пример с телефони и микробус например, за да се установи кой е този който го ползва. Той разказа, че за тези над 300 дни е имало 4-5 пъти необходимата оперативна обстановка. Тя трябвало да се създаде от заявителя. Доволни от разпита на свидетеля бяха и прокуратурата.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване