11/04/15 11:46
(http://pik.bg)

Служители на МВР в Силистра, Търговище и Русе ще организират флашмоб в знак на протест

Служители на МВР в Силистра, Търговище и Русе ще организират флашмоб в знак на протест

Служители на МВР в Силистра, Търговище и Русе ще организират флашмоб днес в знак на протест срещу орязването на социалните компенсации. Това каза Красимира Димитрова, заместник-председател на Управителния съвет на Синдикалния алианс „Сигурност” в МВР, пише "Фокус".

Те ще се проведат от 18.00 до 19.00 часа - като в Търговище мястото на протеста е на кръговото кръстовище на бензиностанция ОМВ, в Силистра- на кръстовището на околовръстен път Добрич- Русе и Силистра- Шумен, а в Русе- на кръстовището пред ОД на МВР. Предвижда се протестите да продължават в четвъртък и в петък.

„Изпратени са уведомителни писма до съответните общини, настояваме да бъдат отменени параграфите, засягащи силовите структури и министерства, за днес идеята е да се блокират външни пътни артерии, а в следващите два дни флашбомовете ще бъдат в самите областни градове- в Силистра това ще бъде на кръстовището на Старата автогара бул. „Македония“, каза Красимира Димитрова.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване