11/05/15 18:55
(http://pik.bg)

Полицаи блокираха "Орлов мост". Ето как протичат протестите в другите градове (обновена и снимки)

Полицаи блокираха "Орлов мост". Ето как протичат протестите в другите градове (обновена и  снимки)

Протестиращите полицаи блокираха за трета поредна вечер "Орлов мост". Току-що те затвориха пътното платно. Автобуси от градския транспорт спират, за да могат да слязат пътниците и да тръгнат пеша за местата, за където са тръгнали.

Протестиращите пропускат само линейки. 

Протестът протича мирно. Няма конфликти. 

Бургаските полицаи пък блокираха бул. "Христо Ботев" и предизвикаха транспортен ад. "Ние не протестираме, събрали сме се да си говорим. Мирно, тихо и кротко", така коментираха днес събралите се пред сградата на съда полицейски служители.

Във Варна полицаите най-вероятно ще се съберат пред Аспаруховия мост.

И в Монтана има протест на униформените. Там са се събрали близо 100 човека, които направиха три обиколни на кръговото движение на входа на града, но без да блокират движението. "Днес сме значително по-малко. Колегите се уплашиха от проверките, заповедите и другите глупости, които се изговориха днес", коментираха униформените от областния град.

Около 1000 души, служители на МВР и военни, са се събрали на пл. „Централен” в Пловдив. Служителите на МВР решиха да се присъединят към протестиращите военни и преминаха пътя от сградата на Областната дирекция на МВР до пл. „Централен”. Там бяха посрещнати с аплодисменти и възгласи от своите колеги от армията. Протестът протича спокойно, недоволните полицаи нямат намерения да блокират кръстовища в града.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване