11/05/15 13:17
(http://pik.bg)

Полицаи протестираха по време на обедната си почивка пред сградата на Областната дирекция на МВР в Пловдив

Полицаи протестираха по време на обедната си почивка пред сградата на Областната дирекция на МВР в Пловдив

Стотина служите ли на реда се събраха в обедната си почивка пред сградата на Областната дирекция на МВР, за да изразят недоволството си от готвените промени в законопроект на МВР, съобщава „Фокус”.

Някои от тях съобщиха, че вчера веднага след изказването на премиера се е получила заповед от главния секретар на МВР за оттегляне на подадените рапорти за напускане. Петнадесет минути по-късно тази заповед е била отменена, съобщи Иво Тодоров, председател на един от полицейските синдикати в Пловдив, който също е подал рапорт за напускане на системата.

Довечера служителите на МВР обмислят да се включват в шествие до Военния клуб, за да подкрепят военнослужещите от армията. Все още не ясен маршрутът, по който ще минат. В неделя пловдивски синдикални членове ще отидат на националния протест в София с организиран превоз. Все още не е ясно, колко ще са те. В събота протест в Пловдив няма да има.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване