11/06/15 16:18
(http://radiomilena.com/)

15-годишно момиче е убито в училище, има и трима ранени

15-годишно момиче е било убито в двора на Професионалната гимназия по икономика в Сливен днес около 13.30 часа,съобщиха от полицията. 28-годишният Димитър Иванов Генчев от сливенското село Струпец е пресрещнал и наръгал с нож Красимир, за който смятал, че има връзка със Симона. Красимир също е на 28 години. След това на стълбите на училището Димитър е видял 15-годишната Симона и я е пробол три пъти, след което е опитал да се самоубие, като се е прострелял с газов пистолет в устатата. Момичето е издъхнало на място. За Генчев се знае, че скоро се е преместил със семейството си да живее в Сливен, в село Струпец го определят като нервак, пише “24 часа”. При кървавия инцидент е била ранена и педагогическият съветник Султанова, тя има прободна рана в корема.
Към момента няма опасност за живота и на тримата ранени в днешния инцидент в двора на икономическата гимназия в Сливен. Вече е завършила операцията на прободения с нож в гърба Красимир М., бил засегнат белият му дроб. Операцията е успешна. В същото време състоянието на убиеца Димитър Иванов, който опита да се самоубие с изстрел от газов пистолет в устата, било по-леко. В момента той е контактен и вече е поставен под полицейска охрана в болницата.
Педагогическият съветник на гимназията Султанова, на 40 години, се опитала да предотврати убийството на ученичката Симона и с това предизвика гнева на нападателя Дмиитър, който я прободе с нож в корема и гърба, пише Кросс. Тя е в относително добро състояние, съобщи началникът на спешното отделение в сливенската болница д-р Тодор Суванков.
От полицията в Сливен уточниха, че раненият Красимир бил криминално проявен, докато нападателят Димитър до този момент не бил влизал в полезрението на криминалистите.

Публикувана на 11/06/15 16:18 http://feedproxy.google.com/~r/Radiomilenacom/~3/7Gn2HZX63rE/

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване