11/06/15 08:17
(http://pik.bg)

Кънев пак гост в ефир: Отново се оправдава за резултатите от изборите, не се е извинявал на Борисов

Кънев пак гост в ефир: Отново се оправдава за резултатите от изборите, не се е извинявал на Борисов

"Никой на никого не се е извинявал. Имахме сериозен разговор, не става дума за закачки", заяви Радан Кънев в ефира на Нова тв, като допълни: "С премиера и Пепи Москов обсъдихме, че с този тон навредихме на държавата. Ние очаквахме чрез високите резултати на ГЕРБ и РБ да укрепим държавата, а не стана така".

Това е поредното участие на лидера на ДСБ пред камерите на телевизии само за седмица, в което продължава да се оправдава за скандалите от последните дни за резултатите на изборите, милиона в КТБ и извинението към Борисов.

Относно думите на Цветанов, че Реформаторите трябва да са по-смирени и да не демонстрират такива емоции, че при такъв резултат лидерът трябва да подаде оставката си и че партията подкупва ромската общност, Кънев заяви: ''В нощта на втория тур имаше пренапрягане на база лични отношения. Аз не афиширам приятелството си с Москов, което го имам от 10 години, толкова, колкото Борисов и Москов афишират дружбата си, за която знае цяла България. Не си позволих нито радост, нито агресия на първи и втори тур. Няма и днес да вляза в тона на Цветанов".

Запитан дали не преувеличава малко за успехите си, Кънев заяви: "На много места първа и втора сила са ГЕРБ и Реформаторския блок - какво по-хубаво от това?! Коя партия искате да е на челните места - ДПС и Атака ли ?"

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване