11/06/15 17:55
(http://www.klassa.bg/)

Откраднаха моркова на принц Чарлз

 Дървеният морков, тежащ 100 кг., е откраднат от домашната ферма на британския принц Чарлз, пише местният в. „Дейли телеграф“. Любимият предмет на престолонаследника бил на входа на имението до био магазина му "Хайгроув". Местната полицията издирва двама предполагаеми извършители. От кралския дом потвърдиха, че морковът, който е служел за реклама на био магазина, изчезнал в нощта на Хелоуин.

Магазинът "Хайгроув" се намира в графство Глостършир. Там са едноименната резиденция и градините на принц Чарлз. В магазина "Хайгроув" се продават органични продукти, отгледани в земите на принца, като например моркови. Предлагат също кухненски принадлежности, включително и чаши за закуска с изображения на кралските кокошки. Печалбата се използва за благотворителност.

Забавната случка във фермата на Чарлз не е единичен случай. През май 2014 г. от Бъкингамския дворец се оплакаха, че лисици изяли по-голямата част от кокошките му. Това принуди престолонаследника временно да затвори своя щанд за пресни яйца.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване