11/06/15 17:35
(http://www.klassa.bg/)

Сидеров: Наркомафията ми нанесе удар с тежката ръка на държавната машина

 Днес е много хубав ден за българската наркомафия, тъй като със свалянето на имунитета ни, тя ни нанася тежък удар. Забележете, с тежката ръка на държавната машина. В този удар взеха участие прокуратура, МВР, правителство и парламент. Това заяви лидерът на АТАКА Волен Сидеров от трибуната на парламента по време на дебатите за снемане на имунитета му и този на Десислав Чуколов.

За свалянето на имунитета на Сидеров гласуваха 144 депутати, 11 от АТАКА бяха против, а само един от БСП се въздържа.

Според лидера на националистите целта е да се нанесе удар срещу човека или срещу хората, които бръкнаха с пръст в раната и посочиха, че в центъра на София навсякъде свободно се продават наркотици, а полицията не преследва, напротив закриля това.

Знам, че в тази зала има родители, които са лично засегнати от тази трагедия, защото техните деца са наркозависими, но няма да ги посоча поименно, защото това е лична драма, посочи Сидеров. Огромната трагедия за нацията обаче е, че близо един милион в България са наркозависими, подчерта той.

Парламентът изпълнява мечтата на „Протестна мрежа“ и на тези българофоби, които 10 години подред мечтаят да ме видят закопчан, и завързан, каза Сидеров.

Той показа на колегите си снимка, на която се вижда как е задържан от полицаи и отведен в Първо РПУ в нощта на 25 октомври и обясни, че още тогава имунитетът му е бил свален, но не от парламента, а от униформените.

Цяла България видя как аз и моите колеги – Илиан Тодоров и Иван Димитров бяхме изведени с извити ръце. Нима това е спазване на имунитет, попита народният представител. Как така на 10 октомври, когато според главния прокурор съм хулиганствал, аз не бях задържан, а на 25 октомври, когато не хулиганствам, пак според главния прокурор, аз съм извлечен със сила и вкаран в патрулка, добави той.

Всичко това трябваше да се направи, за да се угоди на една шепа соросоиди, които в момента управляват България, смята Сидеров.

Той обясни, че не е свалил сам имунитета си, защото вече не вярва в справедливостта на съдебната система. Пример за това е даването на ход на делото за инцидента на летище Варна, което започна с процесуално нарушение в отсъствието на обвиняемия Сидеров и защитниците му.

Искането на главния прокурор е порочно, защото е базирано на фалшива експертиза, заяви лидерът на АТАКА. Станислав Иванов Христов, съдебен експерт, който от 4 месеца е в отпуск дава експертиза на полицай, който е бил ударен от някой от нас, твърди обвинението. Съдебният експерт обаче е бил в отпуск от 4 месеца, когато подписва експертизата. Освен това той е бил съден за търговия с човешки органи и с решение на ВСС няма право да бъде вещо лице, подчерта Волен Сидеров.

В мотивите на прокуратурата има и няколко няколко ръчно написани показания на свидетели, които са с един и същи почерк, каза той.

Всъщност искането на главния прокурор е документ с невярно съдържание. И би трябвало този, който го е съставил да отговаря по чл. 209, 210 от НК за съставяне на документ с невярно съдържание. Ако вие го одобрите, т.е. гласувате въз основа на това, ще станете съучастници, взимайки решение върху документ с невярно съдържание, каза още лидерът на АТАКА.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване