11/08/15 09:46
(http://pik.bg)

Вдовицата на Емил Шарков: Категорично подкрепям протеста на полицаите

Вдовицата на Емил Шарков: Категорично подкрепям протеста на полицаите

За себе си намирам някакви отговори, но официално, никой от системата не ми е дал такива. На всички е ясно, че самата акция е поредица от грешни стъпки. Моят съпруг и неговите колеги колеги не са действали по начина, по който са ги учили в академията.

Адекватно наказание за Петко Петков ще е най-тежкото, което може да отсъди българската съдебна система - доживотен затвор. Това каза в предаването "Събуди се" по Нова телевизия Милена Шаркова, вдовица на убития в Лясковец командос Емил Шарков.

Моят съпруг и неговите колеги колеги не са действали по начина, по който са ги учили в академията. Тя коментира и темата за полицейските протести. Категорично ги подкрепям. Всеки един полицай, който защитава гражданите и колегите си, трябва да се чувства сигурен. Тази сигурност може да му я даде държавата

. В момента сигурността е разклатена. Това се дължи на поредица от действия или бездействия на управляващите през последните години. Ясно е, че трябва да има промени в системата. Редовите полицаи са жертва на действията на управляващите. Аз получих 11 000 лева след смъртта на моя съпруг. Толкова получават жените на полицаите, загинали при изпълнение на служебния си дълг.

Полицаите трябва да мислят за своята работа и акции, а не дали ще им стигне заплатата до края на месеца, дали ще могат да се покрие кредита, дали няма да им протекат кубинките, каза още Милена Шаркова.

 

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване