11/08/15 12:35
(http://www.dnevnik.bg/)

Главчев: Промените в проектобюджета ще станат след обсъждане и между първо и второ четене


Няма отказ от реформи в МВР, но те трябва да се случат в рамките на диалог. Неизбежни са реформите, но поправките са възможни между първо и второ четене. Ние гарантирахме с имената си и това ще се случи.

Това заяви зам.-председателят на Народното събрание Димитър Главчев пред БНР, който днес беше част от извънредната среща на Съвета за социално партньорсктво със синдиката на протестиращите полицаи, вътрешния министър Румяна Бъчварова и председателя на парламентарната комисия по бюджет и финанси Менда Стоянова.

По думите на Главчев, представителите на синдикатите са се съгласили, че има нужда от реформи, но след проведени разговори с тях. "Тонът, който беше зададен, беше положителен. Трябва да се постигне взаимен компромис, а ние отчетохме, че нашата грешка е по начина на оповестяване на проектите – от 9 до 16 параграф в преходните и заключителните разпоредби на проекта за Закон за държавен бюджет", отбеляза зам.-председателя на парламента.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване