11/08/15 13:46
(http://pik.bg)

Семейство от Пловдив издирва участници в тежка катастрофа

Семейство от Пловдив издирва участници в тежка катастрофа

Семейството на жена, ранена тази седмица при тежка катастрофа на пътя Пловдив - Пазарджик, търси свидетели на инцидента.

41-годишната жена, която е шофирала, е в тежко състояние. Близките се опасяват, че случаят ще бъде потулен и търсят хора, които могат да помогнат с информация.

Цветана Николова е от Пазарджик. Във вторник на път за работа тя катастрофира в района на „9-ти километър” край Пловдив. Жената предприела изпреварване. В същия момент другият водач натиснал газта и блъснал колата на Цветана. При удара двата автомобила се отклонили и се забили в крайпътно дърво. Пострадалата е откарана в пловдивска болница.

В момента близките на Цветана търсят очевидци на катастрофата, защото се опасяват, че в обективното разследване на случая, тъй като няма други свидетели освен двамата участници в мелето.

„Нека всичко да бъде обективно и да се разбере кой е виновен и е причинил това нещо. Опасявам се, че може да се случи нещо с добри адвокати и връзки и невинния да стане виновен. И така да кажат, че жертвата сама е паднала и сама се е ударила”, обяснява Георги Ставрев, съпруг на Цветана.

В последната седмица са зачестили пътните инциденти в района на Пловдив и Пазарджик, при които са пострадали или загинали хора.

„Искам да призова шофьорите и всички граждани, които се движат по пътищата да шофират по-внимателно и да се грижат за собствения си живот и за този на другите участници в движението”, каза Александър Минков, служител на „Пътна полиция” – Пазарджик.

41-годишната Цветана Николова тепърва ще се възстановява от тежките травми, а в следващите 6 месеца потрошеният й крак ще бъде в гипс.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване