11/09/15 10:03
(http://pik.bg)

Домашно куче откъсна пръста на жена

Домашно куче откъсна пръста на жена

Агресивно домашно куче за малко не уби жена във Варна. Животното нападнало жертвата, докато тя отивала на работа рано сутринта. Като в истински филм на ужасите, кучето се е опитало да удуши жената и почти отхапало един от пръстите й.  

Нападението станало сутринта на Димитровден. Красимира Калчева върви към работа по сравнително оживена улица, без да подозира за кошмара, който ще я сполети, съобщава Нова телевизия.

„Появи се едно куче със синджир и аз чух шума. Отдръпнах се настрани да му дам път. То излезе насреща и  се нахвърли, подскочи, взе да лае и ме събори. Реши пак да се спусне към лицето ми, аз си вдигнах чантата и кучето ми захапа пръстите”, спомня си Красимира.

На помощ ѝ се притекъл мъж от намираща се наблизо къща.

Идва линейка, жената е приета в болница по спешност и насочена за операция. Оттогава е на успокоителни, а лекарите все още не дават гаранция, че ще запази пръста си.

Полицията дошла и прибрала животното в приют. Към момента обаче от МВР не могат да дадат повече информация по случая. Не могат да намерят и собствениците на кучето.

Заради случилото се Красимира, която е шивачка, няма да може да работи месеци наред. И се надява да има наказани за ужаса, който е преживяла.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване