11/09/15 16:37
(http://www.klassa.bg/)

„Златно сърце” за майонеза „Краси”

Най-популярната марка майонеза у нас получи поредно признание на Годишните награди за благотворителност и корпоративна социална отговорност на списание Business Lady – „Златно сърце”.

 

„Краси” получи отличие в раздел „Цялостна социално отговорна политика” за проекти в помощ на  пострадали сънародници от бедстващи райони на страната, които бяха реализирани целево за Хасковска област и с. Бисер, както и за традиционната подкрепа за Сдружение на хора с увреждания „Надежда за достоен живот”, Националната асоциация на сляпо-глухите в България и Домашен социален патронаж.

 

Организаторите се стремят да дават публичност на усилията на компании, НПО, институции и физически лица, подкрепили различни каузи със социален и обществено значим характер, като по този начин послужат за пример и мотивират все повече компании и личности да се включват в подобни инициативи. Наградите се присъждат за инициирани, реализирани и подкрепени обществено значими кампании и различни каузи. 

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване