11/09/15 15:08
(http://pik.bg)

Кметът на община Казанлък и общинските съветници встъпиха в длъжност

Кметът на община Казанлък и общинските съветници встъпиха в длъжност

На тържествена церемония днес, 9 ноември 2015 г., избраният за втори мандат кмет на община Казанлък Галина Стоянова, новите общински съветници и кметовете на кметства положиха клетва в името на интересите на гражданите от Казанлъшката община и за тяхното благоденствие.

Първото заседание на новия Общински съвет бе открито от областния управител на Старозагорска област инж. Георги Ранов, в присъствието на народните представители от ГЕРБ от 27-и Старозагорски избирателен район д-р Кирил Добрев и Нено Влайков, заместник-областния управител Мариана Кръстева, на новоизбраните кметове на населени места, членовете на Общинската избирателна комисия, служители в общинска администрация, много граждани, медии, съобщиха от Общинския съвет. След полагане на клетвата, заседанието на ОбС-Казанлък, мандат 2015-2019, бе ръководено от най-възрастния общински съветник – Иван Дочев от групата „Експерти за Казанлък“.

Общинските съветници продължиха своята работа с избора на председател на ОбС, като комисията по избора бе в 5-членен състав с председател Радиана Стефанова. Единственото предложение за председател на ОбС-Казанлък бе за Николай Златанов от ГЕРБ, който председателства Общинския съвет и в предходните 4 години. След избора Николай Златанов каза, че работата, която предстои, ще бъде още по-отговорна и по-трудна, защото резултатите, които бяха постигнати през предходния мандат трябва не само да се защитават, но и да бъдат още по-високи и още по-осезаеми за гражданите.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване