11/09/15 20:23
(http://www.klassa.bg/)

Мтел предлага HTC One A9 в магазините си от днес

 От днес клиентите на Мтел ще могат да намерят дългоочаквания HTC One A9 в магазините на телекома в цялата страна.

 

Цената на новия флагман започва от 37 лева на месец с абонаментния план Мтел безкрай 50. Условията важат при подписване на двугодишен договор. Може да видите всички опции за закупуване на смартфона, предлагани от Мтел, в таблицата по-долу.

 

Дизайнът на HTC One A9 е силно повлиян от природата и включва изцяло метално тяло със заоблени краища. Смартфонът има дебелина от само 7,3 милиметра, което го прави най-тънкият телефон на HTC за всички времена. Теглото му е само 143 грама, което го прави изключително удобен за носене навсякъде.

 

HTC One A9 предлага много добра производителност за цената си. Телефонът има осем-ядрен Snapdragon 617 процесор, 2GB RAM и 16GB памет, което го прави достатъчно мощен за всякакви приложения.

 

Сигурността на личната информация на ползвателите е защитена със скенер за пръстови отпечатъци от ново поколение. Смартфонът разполага с 13 мегапикселова задна камера с оптична стабилизация и 4 мегапикселова предна камера с UltraPixel технология, която е перфектна за правене на селфита или провеждане на видеоразговори.

 

Едно от основните предимства на HTC One A9 е, че той идва с най-новата версия на операционната система Android 6.0 Marshmallow. Тя има много подобрения от предишните версии като по-ефективно използване на батерията, възможност за плащане на услуги чрез пръстов отпечатък и по-лесно отваряне на интернет линкове от приложения.

 

HTC One A9 има 5-инчов AMOLED екран с добра разделителна способност от 1920х1080 пиксела. Защитен е от най-новия Gorilla Glass 4, който не се драска и е още по-издръжлив при удар. Смартфонът е изключително подходящ и за слушане на музика на път с подобрен усилвател и Dolby Audio Surround система.

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване