11/10/15 06:57
(http://www.klassa.bg/)

Наистина здрав таблет

 Лаптопите на които може да им се отделя екрана и да действат като таблет, не са новост. Въпреки това в по-голямата си част, повечето производители които създават такива устройства са склонни да продават своя продукт като тънък, елегантен и притежаващ приятен дизайн. Въпреки това, ако искате подобен таблет, но работите в индустрията и бихте предпочели издържливост, а не естетика.
 
Ако ви е нужно това, то вие сте щастливец, след като Panasonic наскоро представи Toughbook 20. Това е най-новият подсилен лаптоп на Panasonic и според компанията това е първият в света подсилен лаптоп с отделящ се екран, които компанията твърди, че отговоря на военните изисквания за устойчивост на прах, удари, като MIL-STD-810G, MIL-STD-461F и IP65 стандарти.

За незапознатите с тези стандарти, това означава, че той може да издържа на електромагнитни смущения, капки, удари, вибрации, вода, влага, пясък, екстремни температури, и така нататък.

Що се отнася до неговите спецификации, компютърът е с Intel Core M5-6Y57 VPRO процесор с Windows 10 Pro предварително инсталиран.



Той също има 10.1-инчов сензорен дисплей с разолюция 1920×1200, 8GB оперативна памет, 128GB SSD за съхранение, възможност за бъраз смяна на батериите, която е с 2.600mAh. Panasonic Toughbook 20 определено не е насочен към средния потребител и се очаква да бъде пуснат в продажба през Февруари 2016 г. с цена започваща от $3099.

 

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване