11/11/15 09:55
(http://pik.bg)

Заради открадната врата влязла кравата, в която се удари шофьор на магистрала "Струма" (снимки)

Заради открадната врата влязла кравата, в която се удари шофьор на магистрала "Струма" (снимки)

Открадната обслужваща врата в обезопасителната ограда на Лот 2 на АМ „Струма“ при километър 346+700 край Мурсалево е станала причина на пътното платно да излезе кравата, която предизвика тежката катастрофа  в един часа след полунощ на 8 ноември, това обясниха от Агенция „Пътна инфраструктура” /АПИ/, цитирани от struma.bg.

Както вече стана известно, 35-г. шофьор Борис Коджабашев, който е пътувал сам в автомобила, се размина за щастие само с леки охлузвания и след преглед в Спешен център - Благоевград бе освободен за домашно лечение. Лекият му автомобил „Опел Вектра“ се движил в посока София, когато кравата се озовала на метри пред него, той набил спирачки, колата поднесла, ударила странично кравата, завъртяла се, блъснала се в едната мантинела, след това и в другата и чак тогава спряла. На магистралата разрешената скорост е 130км/ч, което направо може да е смъртоносно при сблъсък с внезапно изскочило на пътя животно.

От АПИ увериха, че Лот 2 на АМ „Струма“ е обезопасена с необходимите мрежи и предпазни огради, а въпросната открадната врата, която е  на 200 метра от мястото на катастрофата, щяла да бъде възстановена незабавно. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване