11/11/15 19:27
(http://pik.bg)

Каракачанов би тревога: Германия иска да ни върне 6000 мигранти

Каракачанов би тревога: Германия иска да ни върне 6000 мигранти

Българският президент сгафи с даването на орден “Стара планина” на патриарх Вартоломей. Този човек връща фанариотските времена, каза лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов в ефира на БНТ. 

Много неща си говорихме вчера и някои от тях не трябва да бъдат разсекретявани, защото са държавна тайна. Искам да похваля работата на службите в България. Има опасност ако някой европейски държави затворят границите си и те да върнат бежанците на нас, каза Каракачанов. 

Няма бежанци, а икономически имигранти. Никой не знае каква част от тези здрави, прави младежи не са инфектирани с идеите на радикалния ислям, алармира той. Има си наказателен кодекс в България и всеки трябва да бъде съден по делата си. 

Арестуването на Сидеров ще бъде решено от съда. Обществото не вярва на политиците, трябва всеки, който е сгрешил да бъде наказан, каза Каракачанов. Това, което се случи в зала Армеец е, че не може София да има само една избирателна комисия. Има прекалено голямо струпване, категоричен е патриотът.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване