11/11/15 19:12
(http://pik.bg)

Полицаите отново на протест! Този път пред Народното събрание

Полицаите отново на протест! Този път пред Народното събрание

Обявеният за четвъртък полицейски протест ще се състои. Той ще се проведе от 13 ч. пред сградата на Народното събрание. Времето на протеста не е случайно – той ще се провежда във времето, когато бюджетната комисия ще разглежда проектобюджета за 2016 г.

Днес вицепремиерът и вътрешен министър Румяна Бъчварова заяви, че параграфите от преходните и заключителни разпоредби трябва да бъдат оттеглени от председателя на бюджетната комисия – Менда Стоянова. Заседанието на бюджетната комисия е насрочено за 14.30 ч.

На националния полицейски протест бе ясно заявено, че служителите на сигурността настояват да бъдат оттеглени параграфите от 9 до 16. Полицейският протест в четвъртък е организиран от синдикат Алианс „Сигурност“ в МВР. Според неговия председател Галентин Грозев на площада ще дойдат и от Национален синдикат на пожарникарите и спасителите „Огнеборец”, Национален синдикат на гражданската администрация и от Синдиката на служителите на затворите в България. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване