11/11/15 15:01
(http://pik.bg)

Прокуратурата дава на съд жена, убила мъж при пиянска свада

Прокуратурата дава на съд жена, убила мъж при пиянска свада

Софийска градска прокуратура внесе в Софийски градски съд обвинителен акт срещу Цветана К. за извършено в гр. София убийство на мъж, с когото живеела на семейни начала, съобщиха от СГП.

В ранните часове на 10.10.2014 г. Цветана К. и мъжът били в дома им в ж. к. ”Обеля- 2 ” в столицата. На гости бил техен общ познат. Тримата употребили голямо количество алкохол, както и наркотици. Около 03.30 часа между Коларова и пострадалия възникнал скандал. Започнали да се дърпат. Тя отишла в кухнята и взела нож. После се върнала при мъжа и му нанесла удар с ножа в областта на корема. По този начин причинила на пострадалия прободно – прорезна рана в коремната кухина. Раненият мъж бил настанен по спешност в болнично заведение. Въпреки проведеното лечение единадесет дни по–късно той починал.

В хода на проведеното разследване по категоричен начин е установено, че смъртта му настъпила, като пряка последица от намушкването с нож от Цветана К. Предстои Софийски градски съд да насрочи разглеждането на делото.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване