11/11/15 21:20
(http://www.klassa.bg/)

СИНЪТ НА АЛ АБАНО И РОМИНА НА ДУХОВНО ПЪТЕШЕСТВИЕ С НАЙ-ИЗВЕСТНИЯ ИТАЛИАНСКИ ТОП МОДЕЛ

 Синът на Ал Бано и Ромина Пауър - Яри Каризи, който наскоро се сгоди за италианския топ модел Найке Ривели, подема вълнуващо начинание в търсене на духовното. Наследникът на най-продавания италиански дует в историята, които ще гостуват у нас за грандиозен концерт на 16 декември в „Арена Армеец“, и чаровната дъщерята на легендарната Орнела Мути тръгват на голямо околосветско пътешествие.

 

Пред италианските медии Яри Каризи разкри, че целта на пътуването е просветление и вдъхновение. Двойката вече има специално набелязани дестинации, които ще обиколят с голям кемпер. Всички спирки от маршрута са известни с духовната си енергия и са далеч от масовите забележителности, които привличат туристите с комерсиална цел.

 

Яри и Найке се запознават неотдавна на снимките на риалити предаване и от тогава са неразделни и правят всичко заедно. За да набере средства за  новото предизвикателство Яри дори продава къщата на сестра си Кристел, която е дизайнер на линия бански костюми. „Материалните придобивки не са това, което ни правя истински щастливи. С Найке имаме нужда от това пътуване без лукс и удобства, за да преосмислим наистина важните неща“, споделя синът на Ал Бано и Ромина.

 

На 16 декември българската публика ще стане свидетел на едно историческо събитие, за което ще се говори дълго! Ал Бано и Ромина Пауър, две от най-големите италиански звезди за всички времена, ще се съберат отново за грандиозен BEST OF концерт в "Арена Армеец". Специално за родната аудитория обаче те отново ще излязат заедно на сцената, за да изпълнят най-големите си хитове на живо.

 

Билетите за грандиозния концерт в "Арена Армеец"  са на цени от 40 до 120 лева и могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна, както и online ТУК .

 

Всички новости и актуална информация за  концерта на Ал Бано и Ромина Пауър можете да намерите във facebook в официалното събитие на концерта - Al Bano & Romina Power Live in Sofia.

 

Медийни партньори: TV7, News7, Bulgaria On Air, Radio FM+ , Darik Radio,  Радио 1, Magic TV, Magic FM, 24 Часа, Труд, Монитор, Телеграф, Стандарт, 19 минути, Hello!, Moda, Life.bg, EVA, OK!, Жената днес, BIOGRAPH, радио Зорана, радио Беркк-М, радио и ТВ Кракра, Dir.bg, Topnovini.bg, Blife, Bnews, Actualno.com, iWoman, Svejo.net, Bulevard.bg, Meloman.bg, Dama.bg, Pik.bg, Svetsko.bg, Musictour.eu, Информационна агенция Focus, StyleArt.bg, Lifestyle.bg, Jenata.bg, LAFKA, Kresly Advertising, Trattoria Giuseppe Verdi.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване