11/12/15 06:34
(http://www.klassa.bg/)

Ford MoDe:Flex се сгъва както поискате

 Ford представи третия си прототип на електрическо колело, MoDe:Flex. Това е напълно електрически велосипед който не се нуждае от обемист багажник за велосипеди за да бъде транспортиран, защото то прилежно се побира в багажника и може да се зарежда, докато шофирате. Заедно с възможностите си за всякакъв тип каране, велосипедът се свързва с смартфон приложение, което може да ви помогне да планирате пътуването си, да избегнете трафика, да изчислите разходите си за паркиране, а дори и да бъдете подготвени за лошо време.

Като част от програмата за интелигентна мобилност на Ford, MoDe:Flex е създадено за удобство. Дали плановете ви са пътищата, планината, каране из града, предните и задните монтажи и колела може да бъде конфигурирани за миг. Цялото колело се разделя в предната и задната част за съхранение, а батерията може да се откачи за лесно зареждане. Ако няма достатъчно място в багажника няма място, частите на колелото могат да се пренареждат така че да дръпнете колелото като количка!

MoDe:Link е приложение проектиран да бъде полезен навигатор, освобождавайки очите ви и с опция за синхронизиране с умен часовник. Можете да ползвате приложения на здраве и фитнес или да ви помогне да планирате маршрута си, но също така изпълнява някои основни функции на велосипеда, като заключване и отключване, проверка на състоянието на батерията и достъп до упътването за ползване.

Ford също представи два други прототипа, MoDe:Pro, който е насочен към куриерите и доставчиците, както и MoDe:Me, за градските колоездачи, които се нуждаят от компактен велосипед, за да преминават по градски улици и в градския транспорт.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване