11/12/15 21:52
(http://www.klassa.bg/)

ВОЛЕН СИДЕРОВ: ДЪРЖАВАТА СЕ РУШИ

 - Докато управляващите ис­кат опозицията да бъде аресту­вана, в същото време цяла Бъл­гария е под полицейска блокада. Г-н Сидеров, това засяга освен вас и стотиците хиляди, които гласуват за вас.

- Да, през 2006 г. над поло­вин милион души гласуваха за мен. Всъщност, главният проку­рор иска ареста на всички тях. Аз мислех, че е човек на ниво, а той се оказа дребнав и отмъстителен. Поисках неговата оставка, за да бъде разследван за документна измама, клевети и т.н. Представих това пред Висшия съдебен съвет и последва отмъщението му – иска­не за задържане, милиционерски хватки и тормоз. Уличил ме е в хулиганство, но хулиганството не предполага задържане, обикнове­но то приключва с глоба, ако се докаже от съда. Ние сме във фаза, при която не е започвало произ­водство и той вече иска задържа­не, все едно съм опасен терорист, който може да се укрие. Искането за задържането е смешно и депу­татите би трябвало да го отхвър­лят.

Българският парламент е един придатък към милиционер­ско-прокурорската държава, в която живеем. Бих я нарекъл мут­ренско-полицейска, защото бя­хме свидетели през годините как мутри ставаха полицаи и обратно.

Парадоксалният оттенък на ця­лата случка е, че след като свалят имунитета изобщо като защита на депутата, всеки квартален поли­цай, шеф на РПУ или прокурор, който е сърдит или обиден на ня­кой, може да си отмъщава, т.е. да нарежда арест.

Съветничката на Бъчварова в компанията на Уорлик, който заплаши Сидеров че ще го унищожи, и на Цацаров, който иска арест на лидера на АТАКА

 

Следващата седмица, когато изтича срокът, ще гласуват вто­рото искане на прокуратурата за задържането ми.

-Как мислите, че ще гласуват депутатите?

- Сигурен съм, че ще го гласу­ват с радост и злорадство. Осо­бено тези, които през годините са казвали, че съм най-добрият политик. Сега с истерично нетър­пение чакат да бъда арестуван или отстранен от политиката, защото мислят, че тогава ще изпъкнат.

- Притеснявате ли се, че тол­кова много искат да ви аресту­ват и какво всъщност целят с този арест?

- Пак казвам, това е отмъще­нието на главния прокурор, който даже не е избран законно.

- Не се ли страхувате, че ако попаднете в ареста с г-н Чуко­лов, може нещо да ви се случи?

- Могат всякакви гадости да измислят, но не е толкова лесно да се справи човек с мен. Хората трябва да разберат, че живеят в ново робство, в диктатура, където султанът казва какво да се прави. Той иска да му се обадиш, когато трябва да уреди нещо, свързано със закона. Той „дава“ градове, „взима“ градове.

- Какъв е коментарът ви за последните избори, на които се сменяха и фалшифицираха про­токоли?

- Изборите вече са абсолютно овладени от герберомафиотската клика. Все едно да се освободиш от Османско робство с избори. По същия начин сега трябва да очак­ваме да стане нещо генерално ге­ополитическо. Отново трябва да дойде някой да ни освободи. Убе­ден съм, че така ще стане и този път, защото в момента държавата се руши. Дори тези, които ги из­ползват като инструмент за на­силие – полицаите, сега въстават срещу господарите си за пари. Но и те разбраха, че са използвани, за да бият атакистите години наред, да ни блъскат по митинги, да си изливат злобата.

Бъчварова снима с личния си телефон случващо се пред НАТФИЗ на 25 октомври, а зад нея е съветникът й - Ясен Атанасов от „Протестна мрежа”

 

- Съветникът на вътрешна­та министърка Бъчварова е от „Протестна мрежа”. Може ли той да е докарал агитката пред НАТФИЗ, която ви заплашваше с убийство?

- Самата Бъчварова ги доведе. Тя си е „Протестна мрежа”. Тя е едно от тези, антибългарски недо­разумения, които отдавна витаят в общественото пространство, и му я лепнаха на Борисов. В България има три поста, които ги диктува директно US-посолство – МВР, МвНР, военно министерство. Тези три министри се слагат директно от американците. Бъчварова е част от тази вакханалия, която минала­та година и по-миналата вилня по улиците на София.

- Тогава имаше и припадна­ли полицаи.

- Чудех се как издържат, защо­то се гавреха с тях. Ние, ако сме се бутали по митинги, е защото сме били в правото си да протес­тираме за нещо в полза на обще­ството. Искаме прекратяване на концесиите, затваряне на грани­ците, високи доходи за българина, Българската православна църква да работи, да е на уважение.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване