11/12/15 11:35
(http://www.klassa.bg/)

Все по-агресивни маркетингови подходи се използват в онлайн търговията


На e-Comm Blitz & Networking топ експерти ще отговарят на „горещите“ въпроси за практиките в онлайн търговията и маркетинга, а IAB България ще споделят резултати от последните проучвания относно тенденциите в бранша за България и Европа

 

11.11.2015 г. – София

На 25 ноември, от 19:00 ч. в E-motion Club ще се състои първото по рода си събитие в България – е-Comm Blitz & Networking. Това е еднa от неформалните срещи, съпътстващи голямото годишно събитие за онлайн търговия eComm Congress и се организира от Events Bakery.

е-Comm Blitz & Networking ще бъде във формат на блиц-интервю  с топ експерти в областта по актуални предварително зададени теми, свързани онлайн търговията и маркетинга в България и по света. Модерираното „интервю“ ще обхваща широк спектър от теми – новите маркетингови подходи за успешни продажби онлайн, стъпките за ефективна практика на локален пазар, особености на плащанията онлайн, киберсигурност, добавена стойност от социалните мрежи, видеомаркетинг, техники за подобряване на бизнеса в Мрежата, предимства и недостатъци за продажби без собствен електронен магазин, защита правата на потребителите, незаетите ниши в българския онлайн пазар – нови възможности и др. под. Всички присъстващи на срещата ще имат възможността да чуят Огнян Младенов - SEOM, Петър Дяксов - Tendrik , Георги Маринов - ePay.bg , Ален Попович - SocialMe, Стефан Чорбанов - Stenik Group, Константин Бъчваров. Още популярни специалисти и успешни практици ще споделят какви са тенденциите на пазара и как най-бързо, умно и лесно да даваме решения на конкретни проблеми.

Поканени са също специалисти от IAB България, които ще споделят пред аудиторията резултати от последните проучвания за състоянието на бранша и тенденциите в България и Европа.

Неизменно на срещата ще присъстват и представители на Комисията за защита на потребителите (КЗП), които ще разяснят няколко “тънки моменти, свързани със законодателството в областта.

Целта на тази среща обаче е всички присъстващи в неформална обстановка да могат да проведат разговори с популярните практици-участници в блиц-интервюто , да споделят идеи, да се запознаят с колеги и да обменят опит с тях.

За всички, проявили интерес и присъстващи на събитието е осигурена и голяма награда, която ще бъде изтеглена с томбола - SPA-уикенд за двама, осигурен от Loyal Travel.

При интерес, билети могат да бъдат закупени онлайн, на Sabitie.bg.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване