11/12/15 13:41
(http://pik.bg)

Ексклузивно! Девствеността не помогна на Хинкова - оправдаха поета Славов

Ексклузивно! Девствеността не помогна на Хинкова - оправдаха поета Славов

Председателят на Районния съд Иван Калибацев оправда поета Николай Славов по обвинението на Албена Хинкова, че й е насесъл обида, за което тя искаше 3000 лева. Съдията изброи 3 случая, за всеки от които Албена е поискала по 1000 лева обезщетение, предаде Марица.бг.

На 2 юли 2014 тя твърди, че е казал „Кажи бе, моме, макар, че ти не си мома!” Наместил си колана на панталона и извършил неприлично движение, след което казал: „Накрая няма да видя нищо друго освен една, ей такава дупка, през която вее вятър!”

На 6 юли той подметнал: „Как искам теленце, до тебе да полегна!”. На друга дата й казал: „Твоят артистичен грим е по-подходящ за Дон Карлос”. А на 8 юли: "Като текстописец може да си добра, но като редактор си кръгла нула".

Съдът, освен, че призна Николай Славов за невинен, осъди Албена Хинкова да му плати 300 лева за адвокатски хонорар и 54 лева по сметка на съда за разноски по делото.

"Разбира се, че ще обжалвам", каза Албена Хенкова, след като чу решението и отказа повече коментари.

Николай Славов коментира: „Трябва първо да осмисля всичко и да се посъветвам с адвоката си, дали да предприема действия за набеждаване. Но съм удовлетворен от решението.”

Той каза, че през последните месеци, това е била единствената неизбежна тема, с която са коментирали с него близки и познати. А по повед тези 300 лева каза: ”Не виждам смисъл да ми плаща. И да ми ги даде, аз ще й ги върна. Тя няма работа, а аз имам”.

Решението подлежи на обжалване пред Окръжния съд.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване