11/12/15 14:28
(http://pik.bg)

Лудница пред КАТ-Бургас! Свършиха регистрационните табели, 100 души се блъскат на опашка

Лудница пред КАТ-Бургас! Свършиха регистрационните табели, 100 души се блъскат на опашка

Регистрационните номера на КАТ-Бургас се изчерпват и това доведе до пълна лудница пред институцията, предаде Флагман.Бг. В пътната служба са свършили всичките си доставени количества. В 13,30 часа минаваше последното раздаване на номерата. На автомобилите се поставяха регистрационни табели от серията А 993* МС. В КАТ имат табели от тази серия само до номер 9999, който е златен номер и ще се постави само срещу заплащане. Тоест – остават още шейсетина номера, след което службата ще прекрати за определено време работата по поставянето на регистрационни табели с бургаска регистрация.


"Номерата ще свършат до няколко часа и от там нататък чакаме да ни доставят нови. Засега нямаме яснота кога ще се случи това. Може да е другата седмица, но може да е и след десетина дни", каза  техническият експерт, който монтира табелите на автомобилите.

Слухът, че номерата се изчерпват, буквално влуди около стотината бургазлии, наредили се чинно на опашката. В момента е настъпила паника и всеки от тях се опитва да се промуши по-напред, за да не се окаже чакането му напразно. "От 8 часа сутринта съм тук и ако номерата свършат и не мога да се регистрирам, е пълна подигравка", ядосваше се мъж на средна възраст пред гишето на КАТ.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване