11/12/15 11:05
(http://pik.bg)

Пешеходец загина при поредната катастрофа в Русе

Пешеходец загина при поредната катастрофа в Русе

Три пътни инцидента станаха тази сутрин в Русе- на бул. Туртракан със загинал пешеходец, в жк "Дружба" с пострадал пешеходец и на бул. България с блъснат велосипедист, съобщават от Областната дирекция на МВР.

Пешеходец е починал след пътен инцидент тази сутрин на бул. Тутракан в Русе.

На 12 ноември в 07:30 часа е постъпил сигнал, че в Русе, на бул. Тутракан, в района на “Напорни тръби”, автомобил БМВ с русенска регистрация е блъснал пешеходец. Пристигналият на място екип на полицията е видял, че екипът на Спешна помощ отвежда пострадал човек, за който впоследствие е получена информация, че е починал.

Установена е самоличността на водача на автомобила – Д.Р. на 46 г. и на пешеходеца – Л.И. на 54 г. На местопроизшествието се извършва оглед. Причините и обстоятелствата, при които е станал инцидента се изясняват, съобщават още от ОД на МВР.

В 09:10 часа е постъпил сигнал, че на ул. Стрешер планина 59 в жк "Дружба" товарен автомобил "Мерцедес Спринтер" е блъснал възрастен мъж. Пешеходецът е пострадали и е отведен от екип на ЦСМП в МБАЛ - Русе.

В 09:43 часа е постъпил сигнал, че на бул. България в Русе, в районна на вариантата - разклона за с. Николово, лек автомобил е блъснал възрастен велосипедист. Според първоначалната информация велосипедистът е откаран в тежко състояние в Русенската болница. Автомобилът е напуснал местопроизшествието.

Екипи на полицията работят по изясняване на пътните инциденти. Предстоят огледи и други процесуални и полицейски действия, с цел изясняване на причините и обстоятелствата довели до произшествията.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване