11/12/15 16:47
(http://pik.bg)

Тлее скандал! Каролев захапа протестъра Асен Генов: И той е "разбирач". Представя свои умозаключения за чужди

Тлее скандал! Каролев захапа протестъра Асен Генов: И той е "разбирач". Представя свои умозаключения за чужди

Икономистът Владимир Каролев скочи здраво на протестъра Асен Генов. Това става ясно от публикация на специалиста в социалната мрежа "Фейсбук". В свой пост Каролев сурово разкритикува "изказване" на Генов, в което той се опитва да представи "свои умозаключения за чужди".

"И гледам и той е "разбирач" на либертарианството. Асен Генов...чии са думите..."...по добре слабо правителство нс БСП, отколкото второ правителство на ГЕРБ"? : а) на комунист; б) на реформатор; в) на член на протестна мрежа участвал и във вчерашната разходка из центъра на София", пише Каролев в коментар за публикация на Генов.

Недоволни от поста на протестъра има и други потребители на социалната мрежа. Справка показва, че част от тях смятат публикацията за пиар съобщение. Други пък директно разкриват тайни около фондацията на Генов "14 януари".

"A доскоро фондaция 14 януaри приемaше дaрения в сметкa в ПИБ. След многобройни мои коментaри към Генов по въпросa, пaрите се преместихa в ПроКредит, a aз бях блокирaн", пише в един от коментарите.

 

 

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване