11/12/15 08:18
(http://pik.bg)

Убиецът Полфрийман: Българският хелзинкски комитет оттегли номинацията си заради страх от футболни хулигани

Убиецът Полфрийман: Българският хелзинкски комитет оттегли номинацията си  заради страх от футболни хулигани

Българският Хелзински комитет е изтеглил номинацията си само и единствено заради страх от футболни хулигани, не заради друго! Служителите са получили смъртни заплахи. Това заяви в ефира на Нова тв Джок Полфрийман, който преди 8 години уби в центъра на София Андрей Монов и е номиниран за "Човек на годината".

"Нападенията срещу мен са нападения срещу всички затворници. Хората казват, че един затворник не може да направи нищо добре. Ние, затворниците, сме наказани за това, което сме направили. Колко пъти още трябва да бъдем наказвани и защо? 
България не каза, че не заслужавам номинацията, защото затворниците са българи и никой от тях не смята така. Защо хората делят българите от затворници", заяви той. 

Относно обвиненията на близките на убития, че роднините на Полфрийман пращат пари на Хелзинския комитет, той заяви: "Това е абсурдно! Да не говорим кой на кого плаща! Имам приятели левскари, които казват, че им плащат по 20 и 50 лева, за да идват да протестират. Не мога да докажа, че протестите срещу мен са платени, но смятам, че тези агитки действат заради пари. Та дори измежду тях има затворници и убийци. Странно е убийци да крещят срещу мен ''Убиец''.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване