11/12/15 14:51
(http://pik.bg)

Фандъкова: Сериозното присъствие на групата на ГЕРБ в СОС е заявка за това, че гражданите вярват, че работата трябва да продължи

Фандъкова: Сериозното присъствие на групата на ГЕРБ в СОС е заявка за това, че гражданите вярват, че работата трябва да продължи

Сериозното присъствие на групата на ГЕРБ в СОС е заявка за това, че гражданите вярват, че работата трябва да продължи. Това каза пред журналисти Йорданка Фандъкова, кмет на Столична община, цитирана от "Фокус".

По думите на Фандъкова, всички аспекти от новите приоритети трябва да намерят място в проекта за бюджет на Столична община за 2016 г., който след седмици предстои да бъде внесен. "Времето е малко, трябва да бързаме, за да можем с екипа ми да подготвим навреме проектът и да продължим с работата за града", посочи тя и благодари на политическите сили, които направиха ясна заявка за поведението си на днешното заседание на СОС.

"Групата на ГЕРБ, която показа ясно подкрепата си, както и до сега за политиката, която водя, макар и да няма пълно мнозинство в този общински съвет, имат изключително сериозно присъствие, което е заявка за това, че гражданите вярват, че работата трябва да продължи", смята кметът. "Искам да благодаря на колегите от РБ, които заявиха ясно подкрепата си за десните политики и вярвам, че с тях ще продължим да работим по много от проектите и те ще подкрепят добрите идеи за София", каза още тя и поздрави новите политически сили, сред които има добри експерти и познати лица.

"Заявките, които дадоха, ми дава основание да смятам, че те ще работят прагматично и ще подкрепят добрите идеи за града",заяви тя . Фандъкова пожела успех и на единствената политическа сила, заявила опозиционен характер - БСП. "Надявам се това да не означава отричане на всяка цена. Желая успех, защото за добрата работа има нужда и от добра опозиция, каквато се надявам да бъдат", добави тя. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване