11/13/15 10:59
(http://www.cross-bg.net/)

Отложиха делото срещу Сидеров за 17 декември, на 17 ноември лидерът на "Атака" трябва да се яви в следствието (обновена)

/КРОСС/Състав на Софийски градски съд отложи делото срещу Волен Сидеров за инцидента на летище Варна за 17 декември. В продължение на два часа и половина съдът разпита шестима свидетели на случилото се преди две години. Показания пред съда дадоха Иван Димитров, Димитър Димов, Емил Радев, Калина Балабанова, Николай Александров и Алекси Христов. Волен Сидеров се яви в Съдебната палата, където коментира поведението си в НАТФИЗ. „Вербалната агресия не е агресия, а остър език", каза Сидеров и изрази готовност да се извини на студентите, които е обидил. Той обаче бе категоричен, че остава на мнение, че там се продават наркотици, както и че поведението му е добър пример за подражание. Лидерът на "Атака" Волен Сидеров ще се яви в столичното следствие идния вторник, 17 ноември, когато се очаква да му бъде предявено обвинение и да бъде арестуван. Зад искането си за арест той видя отмъщение на главния прокурор, защото през октомври депутатите от "Атака" внесли искания за поправка в Конституцията, които орязват мандата и правомощията на обвинител номер 1.
Публикувана на 11/13/15 10:59 http://www.cross.bg/siderov-ataka-volen-1487966.html

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване